Mushie heeft prachtige pasteltinten, toffe designs én is ook nog ecologisch verantwoord!

Mushie is een Amerikaans merk opgericht door Mushie Feigenson en haar man Levi Feigenson. De grootste inspiratiebron was de zwangerschap van hun tweede kind. Ze vonden het beide een uitdaging om veilige, praktische maar ook stijlvolle producten te vinden. Vandaar de drive om zelf een merk op te richten.

Met de ecologische verantwoording in hun achterhoofd heeft Mushie super toffe betaalbare én stijlvolle items weten te ontwerpen. Baby’s verdienen namelijk het allerbeste. De items zijn allemaal gemaakt van duurzame en ecologische materialen. Dit in combinatie met prachtige pasteltinten en te gekke designs zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ouders én baby!

Het Madeliefje babykleding heeft de mooiste items uit de collectie van Mushie alvast voor jou geselecteerd. De collectie is volledig afgestemd op de nieuwste trends. Zo passen de items altijd binnen jouw interieur, wel zo fijn toch!? Bij ieder item krijg je gegarandeerd dat aaahhhh gevoel! Dit was namelijk ook onze eerste reactie toen wij de dozen met super leuke items open maakten.

Bij het Madeliefje babykleding shop je o.a de leuke stacking cups, siliconen slabbetjes, bestek&servies, tandenborsteltjes en meer. Alles BPA, PVC en phthalates vrij. Wat wil je nou nog meer!?

© 2018 - 2024 Madeliefje Baby & Kids | sitemap | rss