BEZORGING

Het adres wat je bij de klantgegevens invoert is in principe gelijk aan het afleveradres. Wil je dat de bestelling op een ander adres wordt bezorgd, kun je een alternatief verzendadres opgeven.

Wij leveren de standaard bestellingen binnen Nederland met PostNL. Bestellingen boven 50 euro worden gratis verzonden. Bestellingen die op maandag tot en met zaterdag vóór 16.00 uur worden geplaatst, worden gegarandeerd diezelfde dag verzonden. Je ontvangt van ons bericht wanneer jouw bestelling verzonden is (dit bericht wil, afhankelijk van de e-mail instellingen, nog wel eens in de inbox Spam terecht komen). Je bestelling wordt de eerst volgende werkdag geleverd.

Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging, wordt standaard geprobeerd het pakket te leveren bij de buren. Wanneer dit ook niet lukt ontvang je een bericht van de bezorger met daarop de vervolgstappen. Liever het pakketje niet bij de buren? Geef dit dan bij je bestelling aan bij de opmerkingen zodat wij dit kunnen vermelden op jouw pakket. 

 

AFHALEN

Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling af te halen in onze winkel in Papendrecht. Je ontvangt van ons bericht wanneer de bestelling daar voor je klaar ligt, waarna je bestelling vijf dagen voor je apart wordt gehouden. Mocht het niet haalbaar zijn om binnen vijf dagen langs te komen, laat dit ons dan zo snel mogelijk weten. De openingstijden vindt je onder het kopje 'Contact'. Wanneer je voor afhalen hebt gekozen, ontvang je deze informatie ook per mail (dit bericht wil, afhankelijk van de e-mail instellingen, nog wel eens in de inbox Spam terecht komen). 

 

 

© 2018 - 2024 Madeliefje Baby & Kids | sitemap | rss