Feetje is één van de bekendste babykleding merken in Nederland. Het is dan ook een merk dat geheel van Nederlandse bodem komt. Feetje babykleding bestaat al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw. De ontwerpers en producenten kunnen dan ook bouwen op een ruime ervaring.

De kans is groot dat de mama’s van nu als baby ook al Feetje kleding droegen en dat is toch best bijzonder. Vraag er je moeder maar eens naar, of jij als kleine uk ook al in de kinderwagen lag in een outfit van Feetje. Feetje babykleding is zeer veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. Daarom is het een merk dat zich al vele decennia staande heeft weten te houden in de wereld van babykleding. Feetje staat nog steeds voor kwaliteit en voor de leukste kleertjes voor de allerkleinsten.

Feetje is een merk dat zowel voor jongens als meisjes kleding op de markt brengt. Het gaat dan om de echte babymaatjes tot 86. Voor jongens zijn er stoere shirts met grappige prints en vertederende mini jeans. Voor de meisjes heeft Feetje jurkjes in schattig roze, lieve pakjes en natuurlijk ook die stoere jeans want waarom zouden meisjes die niet mogen dragen. Een deel van de collectie is unisex en kan zonder meer door zowel een stoere knul als een lieve meid worden gedragen. Feetje staat garant voor kwaliteit en daarnaast voor aantrekkelijke prijzen die voor vrijwel niemand een belemmering hoeven te zijn.

Als je op kraambezoek gaat of bent uitgenodigd voor een kraamfeest, dan is het soms lastig om een passend cadeautje te vinden. Feetje kan dan uitkomst bieden. Een boxpakje, jurkje of setje van Feetje valt bij veel jonge ouders in de smaak.

En omdat de babykleding van Feetje leverbaar is vanaf maat 44 is er ook kleding beschikbaar voor prematuur geboren kindjes of een newborn baby’tje die nu eens niet 8 pond weegt bij geboorte.

Omdat je bij het Madeliefje babykleding altijd mag retourneren of ruilen kun je met een gerust hart een leuk cadeautje uitzoeken voor het pasgeboren kindje van familie, vrienden of die lieve collega. 

De opvolgers van Feetje zijn Jubel & Sturdy. Als je kleintje wat groter wordt zijn dat dé collecties voor jongens en meisjes die met net zo veel liefde en toewijding worden gemaakt. De collectie van Jubel & Sturdy hebben wij sinds kort ook in onze collectie opgenomen.

Hoe valt Feetje? 

De Feetje maten worden gebaseerd op de lichaamslengte. Vind de juiste Feetje maat door je baby te meten met een meetlint. Over het algemeen valt Feetje babykleding normaal tot klein. 

Wie kan bij Feetje shoppen?

Feetje brengt ieder seizoen kleurrijke, vernieuwende en verfrissende collecties in maat 44 t/m maat 86. Dit is voor baby's van 0 tot en met ongeveer 1,5 jaar. 

Waar komt Feetje vandaan?

Feetje is een merk van Nederlandse bodem. Het is een oer-Rotterdams merk, dat ondertussen al 40 jaar bestaat.

 

© 2018 - 2024 Madeliefje Baby & Kids | sitemap | rss