We hopen natuurlijk dat wij je veel plezier kunnen wensen van jouw bestelling! Is een artikel toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Jammer, maar dat kan gebeuren!

Hieronder lees je of het artikel in aanmerking komt voor retourneren en vind je instructies voor de aanmelding en verwerking van het retour aan het madeliefje babykleding.

 

KOMT MIJN ARTIKEL IN AANMERKING?

  1. Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van de artikelen.
  2. U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u als klant NOGMAALS 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt een u gebruik van uw retourrecht dan ontvangt u het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug op uw rekening.
  3. De artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags zijn nog bevestigd.

 

HOE WERKT HET?

Bij jouw bestelling leveren wij ook een retourformulier. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en retourneer jouw pakket aan ons. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Zodra wij het retour hebben ontvangen kun je binnen zeven dagen het aankoopbedrag op je rekening verwachten.

Tip: Bewaar het verzendbewijs van de retourzending. Zonder bewijs en track & trace code kunnen wij een zoekgeraakte zending niet terugbetalen.

Het is ook mogelijk om jouw online bestelling gratis retour te brengen in de winkel in Papendrecht! We vragen je dan om de bijbehorende factuur welke je per mail ontvangen hebt mee te nemen. 

 

ONS RETOURADRES

Madeliefje Babykleding

Tjalk 19

3356 MB Papendrecht

 

RUILEN

Wil je jouw retour omruilen voor eenzelfde artikel in een andere maat of misschien een andere kleur? In principe volg je dan ook bovenstaande stappen, maar vermeld ook de omruiling op het formulier. Wil je zeker zijn of de omruiling kan plaats vinden, raden wij aan om vooraf contact op te nemen door te mailen naar madeliefjebabykleding@gmail.com

 Zodra je retour bij ons binnen is, verzenden wij het nieuwe artikel

 

KLACHT

Het kan voorkomen dat je een klacht hebt over een bepaald product of over een handelswijze. Wij horen jouw klacht in dat geval graag aan. Dit kan via de mail madeliefjebabykleding@gmail.com. Wij zullen ons best doen om de klacht passend op te lossen. 

Als je niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht dan kun je sinds 15 februari 2016 je klacht indienen bij het platform ODR (Online Dispute Resolution) van de Europese Commissie.

 

Sorteer op
Sorteer op
© 2018 - 2022 Madeliefje Baby & Kids | sitemap | rss